Materiale, finisaje si dotari

O colecție de materiale de cea mai înaltă calitate și durabilitate sunt folosite pentru construcție, fațade, apartamente și finisaje. Toate elementele folosite la construcție oferă o imagine vizuală remarcabilă ansamblului, dar și funcționalitate.

VEZI DETALII

Am avut grijă ca acasă să ai cea mai bună lumină naturală și izolare fonică folosind o configurație de sticlă Saint Gobain din tavan până în podea, dar și eficiență termică, indiferent de anotimp.

Astfel te vei bucura de oaza ta liniște și stare de bine la tine acasă. Totodată dispunerea sticlei conferă și un design modern clădirilor de locuințe.

De asemenea, beneficiezi de control și automonomie în felul cum dorești să fie repartizată temperatura în apartament, având la dispoziție termostate smart în fiecare cameră.

baie ela baneasa

Structura

Sistemul structural este conceput astfel încât să respecte normele si normativele în vigoare și să satisfacă cerințele arhitectural - funcționale. Aceasta este o structură pe cadre de beton armat alcatuita din elemente structurale verticale (stalpi, diafragme) respectiv, grinzi si plansee.

Fațadă

- Fațadele sunt realizate în sistem de fațadă ventilată realizată cu fibrociment Equitone gama Tectiva, respectiv termosistem din polistiren de înaltă eficienta energetică, de la producători consacrați. În acest caz suprafețele fiind finisate cu tencuiala decorativă.

Zidărie

Pereții de compartimentare ai unităților de locuit vor fi executați din BCA Ytong de 12,5 cm. Pereții exteriori vor fi realizați din cărămidă tip Porotherm de 30 cm, iar pereții dintre apartamente vor fi realizați din cărămidă tip Porotherm de 30 cm.

Instalație electrică

- Aparatele electrice (prize, intrerupatoare) vor fi de tip Schneider sau Legrand. Iluminatul părților comune se va face cu lămpi încastrate în plafonul fals, acționarea va fi cu senzor de mișcare
- Fiecare încăpere de locuit a apartamentelor va fi prevăzută cu cablu rj45 (internet) și coaxial (RG6)

Ventilație/Climatizare

- Fiecare apartament va avea infrastructură de țevi/cabluri necesară unui sistem de climatizare de tip multisplit cu splituri aparente.
- Ventilația bucătăriilor este asigurată cu ajutorul hotei. Ventilația băilor este asigurată cu ajutorul coloanei de ventilație și a ventilatoarelor montate în fiecare baie și grup sanitar.

Tâmplărie

Tâmplăria este realizată din aluminiu Exalco seria Albio 109. Feroneria folosita este Roto perimetrala cu balamale ascunse. Sticla folosită la vitraje va fi în sistem tripan cu grosimea pachetului de sticlă de 48mm, cu un coeficient de transfer termic de 0,5 W/m2K. Ușa principala de acces în bloc va fi din aluminiu, proiectată pentru trafic intens.

Sistem de încălzire

Încălzire în pardoseală realizată din țevi multistrat cu barieră de oxigen, agentul termic va fi asigurat cu ajutorul unei centrale în condensație de tip Viessmann Vitodens 050. In standard, temperatura va fi reglată printr-un termostat (sau opțional controlul temperaturii se va face cu termostate de cameră).

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare de la producători europeni de renume, baterii pentru lavoar și duș Grohe Hans sau Kludi

Uși

Usile interioare sunt din MDF de culoare alba simple (sau optional usi de culoare alba cu model), iar feroneria va fi gri satinat.

Parchet

Parchet laminat avand grosime de minim 11 mm grosime (sau opțional cu parchet din lemn triplu stratificat avand grosime de 14 mm).

Ascensor

Ascensor pentru 5 persoane - Kone

Toate materialele folosite la finisaje și dotări sunt premium, oferind clădirii un înalt standard de calitate, durabilitate și siguranță.

Descoperă apartamentele exclusiviste ELA Băneasa și trăiește la standardele pe care le-ai visat.