Apartamentele sunt proiectate în așa fel încât să te bucuri de noul tău spațiu și să-ți conturezi ambianța propriului cămin, așa cum visezi.

SOLD OUT

Evolutia proiectului

1

Proiectare

2

Autorizare

3

Fundatie

4

Structura

5

Compartimentare

6

Fatada

7

Finisaje

8

Finalizat

În proiectarea apartamentelor ne-am imaginat mai multe povești de viață care ar începe să crească aici. De la oameni creativi care vor să își pună amprenta artistică asupra spațiului, la persoane care preferă un stil funcțional și minimalist, la cupluri care vor căuta împreună canapeaua preferată pentru living și până la familii care vor să le ofere copiilor posibilitatea să-și exprime personalitatea în decorarea propriilor camere.

Având în minte câteva astfel de scenarii, am configurat spațiul astfel încât fiecare apartament să fie cât mai ușor de adaptat poveștilor care vor fi trăite aici. Am ales cele mai bune materiale și finisaje pentru a crea sentimentul acela plăcut de eleganță și confort, demne de un stil de viață select. Am fost atenți la beneficiile psihologice pe care le aduce lumina naturală, de vitalitate și optimism, așa că am ales ca geamurile să fie din tavan până la podea. În același timp am creat și un mediu bine izolat fonic, pentru ca acasă să fie cu adevărat locul unde îți reîncarci bateriile.

Ne-am asigurat și că te poți mișca în voie și să ai cele mai naturale comunicări cu exteriorul apartamentului, prin deschiderile create de balcoane și terase. Aici, poți sta la o cafea, la povești sau citind cartea preferată. Poți chiar să-ți amenajezi o jardinieră.

Apartamente disponibile

Studiouri – SOLD OUT

Începând de la 80,500€ + TVA 

TIP 1C (38.5 mp utili) - SOLD OUT

Studiouri Duble – SOLD OUT

Începând de la 84,930€ + TVA 

TIP 1B (43.1 mp utili) - SOLD OUTTIP 1E (42.8 mp utili) - SOLD OUT