Materiale, finisaje si dotari

Stilul exclusivist pe care ți-l propunem are în centrul atenției noastre grija la detaliile legate de materiale și finisaje, pentru că acestea fac cu adevărat diferența. Confortul tău primează, de aceea toate materialele îndeplinesc exigențele nu doar estetice, ci și de durabilitate și siguranță.

VEZI DETALII

Am avut grijă ca acasă să ai cea mai bună lumină naturală și izolare fonică folosind o configurație de sticlă Saint Gobain din tavan până în podea, dar și eficiență termică, indiferent de anotimp.

Astfel te vei bucura de oaza ta liniște și stare de bine la tine acasă. Totodată dispunerea sticlei conferă și un design modern clădirilor de locuințe.

De asemenea, beneficiezi de control și autonomie în felul cum dorești să fie repartizată temperatura în apartament, având la dispoziție termostate smart în fiecare cameră.

baie ela baneasa

Structura

Sistem de fundare pe tălpi continue din beton armat

Zidărie si fatada

Pereți exteriori de 30 cm și pereți interior de 11,5 cm din gips carton dublu placat si Sistem de fațadă ventilată, pe fațadele principale cu fibrociment Equitone Tectiva

Tâmplărie

Profile din aluminiu Exalco tip Albio 109 C cu bariera termică cu geam tripan Saint Gobain

Sistem de încălzire

- Instalație termică prin pardoseală TECE
- Controlul temperaturii cu termostate individuale pe fiecare camera

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare de la producători europeni de renume, baterii pentru lavoar și duș Grohe Hans sau Kludi

Uși

Ușile interioare albe, cu structură perimetrală din material dur HDF și structură interioară MDF cu secțiune tubulara-Moesel Tueren

Parchet

Parchet Triplu stratificat de 14 mm, compatibil cu încălzirea în pardoseală

Ascensor

Ascensor pentru 5 persoane - Schindler

Placari ceramice

Pardoseală și pereți Peronda Spania

Toate materialele folosite la finisaje și dotări sunt premium, oferind clădirii un înalt standard de calitate, durabilitate și siguranță.

Descoperă apartamentele exclusiviste ELA Victoriei și trăiește la standardele pe care le-ai visat.